Het Zoete Begijntje
Vrijheid 114
2320 Hoogstraten
03/ 385 42 52
info@hetzoetebegijntje.be

Welkom bij Het Zoete Begijntje!

Het Zoete Begijntje is gelegen op de Vrijheid in het hartje van Hoogstraten. In de schaduw van het oude Begijnhof kan u bij ons dagelijks komen genieten van eigen bereid ijs, versgemalen koffie, pannenkoeken, Brusselse wafels, enz... De ervaring is pas helemaal compleet als u plaats heeft genomen in onze warme, huiselijke zaak met accenten van het oude Begijnhof. In de zomer is er ook plaats op ons ruim, zonovergoten terras. De snelle genieter kan natuurlijk steeds aan onze ijstoog passeren, om de meer dan 16 verschillende ijssmaken te komen proeven. Ook is ons ijssalon voorzien van een ruime speelhoek en voor de mindervalide gasten een gebruiksvriendelijk toilet. We hopen u snel te ontmoeten en u op uw wenken te kunnen bedienen met ons jong en gemotiveerd team.

 

 

Koffiehuis

Omdat het niet elke dag prachtig weer kan zijn en wij onze klanten in de wintermaanden ook van dienst willen zijn, kunt u Bij Het Zoete Begijntje naast ons vers bereid ijs of vers gebakken pannenkoeken en wafels ook steeds terecht voor een heerlijk versgemalen tasje koffie! Naast onze 10 verschillende thee soorten is onze warme chocolademelk met verse chocolade ook een echte aanrader! Heerlijk bij deze warme dranken zijn onze apfelstrüdel of de moelleux. Ook de bierliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hen van dienst met de Maes Pils, donkere Grimbergen en Brugse Zot van't vat. Verder is er nog een ruim assortiment aan bieren op fles.

 

Ijssalon

In september 2013 ontstond het idee om een ijssalon te starten in het hartje van Hoogstraten. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zich meteen thuis voelen hebben we het pand volledig gerenoveerd, warm en huiselijk ingericht. Om perfecte kwaliteit te kunnen bieden is er gekozen om al ons ijs zelf te bereiden. Hiervoor zijn we naar Carpigiani University in Italië gegaan om alle kneepjes van het vak op de traditionele manier te leren. Vooraan in de zaak, achter glas, wordt dagelijks ons vers ijs bereid. Bij ons hebt u de keuze aan een ruim assortiment.

Ijs op bestelling

Wilt u ook thuis voor de tv kunnen genieten van zo'n lekker ijsje van Het Zoete Begijntje? Of hebt u een feestje en wilt u verrassend uit de hoek komen met een heerlijk ijsdessert? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt al onze verschillende smaken meenemen in 0.5l, 1l of 2.5l dozen. Contacteer ons tijdig om uw bestelling door te geven zodat wij uw ijs netjes kunnen klaarzetten in onze vriezer.

Meer info »


Fotoalbum